Det fungerar ju!!


Vilken grej jag har gett mig in på!! En RIKTIG utmaning!
Jag berättade ju igår om att jag nu har hittat ett sätt att vända den nedåtgående spiralen på…
Direkt när jag hade skrivit färdigt gårdagens inlägg, hade vi en snabbfika med en mumsig tårta här på jobb. Vi var ganska stressade eftersom jag skulle iväg med alla barnen till ridskolan. Hela fikan och körvägen till ridskolan tänkte jag KÄRLEK! Hur jag ÄLSKADE hästarna, hur de älskade mig och hur allting bara var SÅ underbart.

Väl på ridskolan avlöpte hela ridlektionen helt utan några som helst incidenter! Var gång tidigare har det hänt något som har gjort att jag fått be om hjälp med att ta hand om den hästen som jag leder med ett barn på ryggen, men inte igår… Här kom det första resultatet av mina kärlekstankar…

Väl hemma igen klev vardagen in… trötta barn, stress, mat, läxor. Sen var det ju Idol på TV och barnen har uppskov från sin normala läggtid, för att följa uttagningarna. Jag körde vidare med mina kärlekstankar, hur jag ÄLSKADE det här, jag kände kärleken i hela kroppen och hur jag ÄLSKADE att fixa mat och så vidare. Kvällen blev SÅ bra! Harmoni, inget syskonbråk alls, inget gnäll och direkt när Idol var slut gick barnen snällt in och lade sig och somnade som små lamm.

Kvällen förflöt i lugnets tecken och när jag skulle lägga mig för att sova – alldeles försent igen – då drog jag på för fullt i mitt kärlekstänkande. Jag tänkte verkligen fylla hela mitt magnetiska fält med kärlek och bara dra till mig bra och positiva saker. Jag började med mig själv och kände hur jag älskade mig, sedan betade jag av den närmsta familjen, gick längre ut i familjen och sedan tog jag vänner, grannar, bekanta och så vidare.

Det här var ingen lätt uppgift! När jag tänkte kärleksfullt på barnen och kände hur jag älskade dem så var det underbart! Jag blev varm i hjärtat och hela jag uppfylldes av kärlek, men… när jag kom till de personerna som jag verkligen ALDRIG tyckt om eller ens kunnat förlika mig med, då… Jag kände hur jag älskade dem och hela systemet gick i spinn, jag fick hjärtklappning, jag svettades och stundtals mådde jag till och med illa, men jag gav mig inte. Mitt nya jag SKA älska!!

Efter jag betat av alla personer jag kunde komma på gick jag in på företagsbiten, situationer och händelser. Just nu är det ganska trångt i plånboken och beloppen på räkningarna överstiger de inkommande summorna. Jag har en stor hög med räkningar att betala som ligger på mitt skrivbord och jag vet att pengarna inte kommer att räcka till alla. Detta är ångestfyllt. Jag har tittat på högen i flera dagar, dizzat den totalt, lagt andra saker över den, men hela tiden gnager oron…

Och nu skulle jag ÄLSKA den där högen… svälj, vilken utmaning… Men jag är nog den envisaste människan som går i ett par skor så jag satte igång… Jag ÄLSKADE varenda räkning, jag älskade att jag skulle betala dem och jag kände hur glada mottagarna blev när de fick sina pengar. Visst pockade oron på och visst kom de negativa tankarna, men jag kastade resolut bort dem. Okej, de fanns, men de skulle INTE få sätta sig fast i mitt huvud och i mina tankar!
Så här höll jag på och till slut somnade jag mitt i allt mitt älskande av allt och alla. Idag har barnen studiedag från skolan så vi hade inte ställt väckarklockan på ringning utan vi skulle sova tills vi vaknade av oss själva.

Ändå vaknade jag av att det ringde! Inte i väckarklockan utan på dörren nere på företaget… Yrvaken gick jag ut på balkongen och sa att jag var på väg ner, hoppade i kläderna och gick ner och öppnade. In kommer en affärskontakt som säger att han hade vägarna förbi och han hade hört att vi funderade på att sälja vår varuautomat och han ville gärna köpa den för 7500:-

Snacka om effekt! Det sista jag gör innan jag somnar är att fylla mig med kärlek så att jag ska dra till mig positiva saker och positiva resultat och det första som händer när jag vaknar är att det står någon där och erbjuder mig en massa pengar för något som jag faktiskt inte behöver länge!

Visserligen var det ett skambud som jag inte accepterade och han höjde genast budet till 13 000, men jag vet att man kan få mycket mer för maskinen så nu har jag precis tagit foto på den och ska lägga ut den på blocket för 25 000:-

Men känslan av att jag är på rätt väg är så stark! Jag ska fortsätta att tänka kärlek och jag kommer att berätta vidare här hur det går! Jag skickar iväg det här inlägget med kärlek! Jag är SÅ glad att just DU vill läsa mina inlägg och jag hoppas att du får den känslan med dig nu när du läst färdigt det här!
Vi hörs igen imorgon… OM det inte händer något exceptionellt kul, för då kan jag nog inte vänta tills imorgon med att berätta, utan då kommer det ett nytt inlägg direkt!
Med KÄRLEK!
Susanne

3 reaktioner till “Det fungerar ju!!

  1. Men klart att the secret funkar!!! Jag fick nys om det för ca ett år sen. Men istället för att läsa boken , köpte jag filmen. Och så fick jag tipset av en vän att tänka att jag är som en stor magnet och att pengarna dra sig till mig. 3 veckor senare ringer en släkting till mig som jag aldrig prata med och berätta att min gammelmormor hade sålt sitt hus och ville dela ut lite pengar av husförsäljningen. puff så hade jag 13 tusen på mitt konto. Sen jag fler grejer som jag varit med om. Har en annan tjejkompis som testa the secret. Hennes största önskan var att bli gravid. Dem försökte o försökte o försökte, men inget hände. Tillslut så trodde min vän att hon inte kunde få barn. Och så ficj hon höra talas om the secret och började använta tankesättet att hon var grevid osv. 5 dec är bebisen planerad att komma.

    Innan jag ens visste om att detta fanns har jag alltid någonstans trott att tankenskraft är den starkaste tanken. Kram

    1. Wow!! Jag väntar just på att få in den nya filmen av paret Hicks om just attraktionslagen och pengar… Den filmen släpptes ju idag! Jag har haft lite problem att hålla kärlekstankarna och positiviteten uppe nu i eftermiddags och kväll, men jag kämpar på… Jättekul att höra att det fungerar! Det inspirerar mig att fortsätta :-)/Susanne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s