Bakslag, men jag ger mig inte!


Det fungerade inte igår att bara gå omkring och tänka kärlekstankar…
Det var lite för lite sömn natten tills igår och det slog tillbaka framåt eftermiddagen, så ett bra tips är att inte sova för lite…

Dagen idag har också varit tuff, med flera tunga beslut att fatta, bland annat angående Musse. Vi har nu pratat med tre olika veterinärer och alla är tyvärr enhälliga… Det finns inget man kan göra… Så nu har vi förberett barnen och Musse ska få en sista fantastisk helg hemma hos oss. Visserligen verkar han inte ha en aning om att han faktiskt är hemma, han gör ALLT för att ta sig ut och nu sätter han sig rakt framför oss och kissar och bajsar för att verkligen visa sitt missnöje. Vi visar honom hela tiden var maten och kattlådan finns, men det verkar inte som om informationen stannar kvar hos honom.

Men jag ska fortsätta med mina positiva tankar och nu har jag bett Kajsa om att få låna hennes bok så att jag kan ta till mig hela budskapet, så kvällen ska gå i läsandets tecken. Jag kämpar febrilt med att tänka kärlek, men jag tappar liksom tråden hela tiden.

Jag hade ett prat med Kajsa om det tidigare idag, Kajsa har ju läst hela boken och hon berättade att jag var alldeles för hård mot mig själv… Det räcker om kärlekstankarna överväger, så det är 51% som behövs… Jag har ju satsat på 100% och när det inte fungerade kändes det som bakslag och så snurrade spiralen åt fel håll…

Sedan har jag upptäckt att jag missat en viktig sak till… Jag tänkte på alla och skickade kärlek åt alla, men jag glömde bort mig själv… Nu sitter jag här och skriver samtidigt som jag försöker tänka på hur mycket jag älskar mig själv. Det är en konstig känsla… Man har ju med sig i modersmjölken att man ska tänka på andra och i det glömmer man lätt bort sig själv. Sedan är det en hel del tabun kring det också… Att tänka på sig själv, att älska sig själv är ju något som utanför New Age-tänkandet klassas som egoistiskt och det är inte konstigt att det känns lite udda när jag håller på att omprogrammera mig. Men… det ska gå!

Det är likadant med att tänka kärlek och överflöd när det gäller pengar. Igår betalade jag alla räkningarna (nåja, nästan alla) och för varje räkning jag betalade skickade jag kärlek, jag kände mottagarens glädje när de fick sina pengar och jag kände hur nya pengar strömmade in till mig, nu när jag gjort plats för dem. Jag brukar jämföra pengarnas energiflöde med ett eluttag i väggen… Det du ser är två tomma hål med en stillastående energi, men det finns hur mycket energi som helst i de där hålen OM du bara sätter in något och börjar förbruka energin. Men det är ju bara du som kan besluta dig för om du vill ha ett flöde, gör du inget får du inget heller.

Så i helgen ska jag förbruka massor av kärleksenergi så att det fylls på med massor och jag ska även förbruka massor av pengaenergi så att det fylls på. Jag ska handla vinterskor åt alla barnen och nya vinterkläder åt dem – visserligen är det ”måste-inköp” men jag ska även göra en massa ”onödiga” inköp bara för att!  Det känns väldigt lyxigt att sitta här och planera vad jag vill köpa som egentligen är helt onödigt… Det är nästan samma förväntansfulla känsla som när man skrev önskelista inför jularna när man var liten. Jag kommer ihåg en gång när jag vann ett presentkort på 1000:- från en guldsmedsaffär och känslan av att gå in där och spendera 1000 kronor på något som jag varken behövde eller var tvungen att handla, den känslan var härlig, att bara handla, att bara välja ut något som JAG ville ha… Just den känslan ska jag använda mig av tillsammans med eluttagsflödet och kärlekstankar och det ska bli spännande att se vad som händer då.

Helgen kommer att varvas med tårtbakning, födelsedagskalas, shopping, läsning och mys. I det ingår även att ta hand om alla mina djur och grödor på FarmVille inne på Facebook. Jag tycker det spelet är så kul, inget stress alls och SÅ många gulliga små djur att ta hand om. För mig är det nästan som att meditera, total avkoppling där tankarna stängs av och batterierna laddas om.  Att sedan kämpa för att klättra upp i nivåerna är ännu roligare…

Om jag hinner i allt det här ska jag skriva fler blogginlägg med, annars kommer nästa inlägg på måndag. Då kommer jag säkert att vara väldigt deppig för att vi varit hos veterinären med Musse, men även full av inspiration över allt nytt jag lärt mig från boken.

Jag önskar dig en riktigt bra helg och många fina kärlekstankar.
Susanne

En reaktion till “Bakslag, men jag ger mig inte!

  1. Hej Suss. Nu har jag suttit och läst din blogg och tyckte den var bra. Jag hoppas att löser sig för er med allt. Synd detta med Musse , jag har själv en katt som dom misstänker att hon har en tumör i kinden. Jag känner verkligen för er denna helgen. Ha en jättebra helg allihop. Kram
    Ser framemot att få läsa nästa blogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s