Jag är SÅÅÅÅÅÅ lycklig!!!


Det är HELT otroligt hur det här fungerar!!

Jag har ÄNTLIGEN fått ett eget exemplar av BOKEN och nu har jag börjat läsa den lite mer på djupet.

The Power

Jag har ju berättat tidigare om hur jag har legat om kvällarna när jag ska somna och tänkt och försökt känna hur jag älskar alla personer som jag kan komma på. Det har ju hänt en hel del positiva saker – som jag faktiskt tillskriver mitt nya tänkande och kännande – men igår var det som att det på något sätt lossnade och jag fick in inte bara att jag ska göra det, utan HUR jag ska göra det.

Det jag läste och fokuserade på igårkväll var just relationer. I det läste jag också att just den biten var den allra viktigaste biten att ändra sitt tänkande på för att det är  just då och där som man skickar ut de allra starkaste magnetiska krafterna som samtidigt starkast drar till mig allt gott.

Boken ger flera exempel på hur det samverkar, och denna samverkan pågår hela tiden, det är bara att vi inte lägger märke till det och uppfattar det just som samband. Boken skriver t.ex om att när du med glädje hjälper någon att ta upp det som de tappade och du en timme senare stressar ner till mataffären och för ovanlighetens skull hittar en ledig parkeringsplats precis utanför dörren. I den här situationen lägger man oftast inte märke till just sambandet – jag gav ut något med glädje (kärlek) och jag fick direkt något tillbaka. På samma sätt fungerar det med att du kanske äter lunch med en arbetskamrat och ni sitter och gnäller om en annan gemensam vän och när du sedan kommer tillbaka till jobb visar det sig att du just gått miste om ett bra kontrakt. Här är det inte heller så lätt att se sambandet – du gav ut något som var icke-kärlek och genast drog du till dig något negativt.

Det som fick mig att riktigt få en AHA-upplevelse var det som de skrev om relationen med sin partner/familj där jag också fick flera exempel och just det där om att allt småtjat, allt begränsande av någon annans frihet och vilja, allt det där om att tänka irriterande tankar och till och med att komma med detta som uttalade kommentarer… DET fick upp mina ögon…

Okej… Jag tänker kärlek om allt och alla – har jag trott… MEN hur enkelt är det inte att göra det MEDVETET… Men sen det omedvetna… Allt tjat på ungarna, alla – faktiskt ibland ganska onödiga – regler, krav och ordningsföreskrifter som man i farten bara kastar ur sig… ”Nej du kan inte leka idag för vi ska göra det och det…” BEGRÄNSNINGAR av någon annans frihet… Varför inte istället förklara att idag ska vi göra det och det så det hade varit bättre om ni lekte en annan dag… Då blir det ju den andras egna val om de vill delta eller inte…

Naturligtvis behöver barnen regler, det är inte så jag menar, men allt det där småhackandet – allt det gör är ju att det sänker stämningen i familjen samtidigt som man skickar ut icke-kärlek…

Likaså berättade boken att man faktiskt inte SKA älska allt och alla… Det viktigaste är att inte icke-älska dvs tänka dåliga eller negativa tankar om någon. När man sedan ska tänka gott om någon, ska det inte gå ut på att ÄLSKA den personen utan om man istället koncentrerar sig på att leta efter något som man faktiskt kan säga något positivt om, hos den där personen… DÅ… Det är då det STORA positiva resultatet kommer till en. För just den handlingen, att anstränga sig och verkligen leta efter positiva egenskaper hos andra – DET skickar ut superstark magnetism som drar till sig just det JAG behöver eller önskar mig!

Nu låg jag som sagt igårkväll eller kanske mer exakt i natt och gjorde det efter min aha-upplevelse… Jag gjorde det tills jag somnade och imorse när jag vaknade…

Jag har sovmorgon på fredagarna. Barnen sover hos sin pappa och Kajsa är här och tar hand om företaget och jag kommer ner när jag vaknar. Ingen väckarklocka och inga andra störmoment. Detta är underbart! Visst – jag saknar barnen, men jag vet att de har det bra och jag behöver verkligen lugnet, både på torsdagskvällen när jag är inloggad på Änglaviskningar till mitt i natten och på morgonen när man somnat sent…

Jag vaknade utvilad, duschade, klädde mig och gick ner för att starta arbetsdagen. Fredagar brukar vara veckans lugnaste dag och det är oftast då vi hinner med allt annat som vi missat i veckan. När jag kommer ner möts jag av en strålande Kajsa… ”Jag vet inte vad som hänt… Här är full rulle…” Då har telefonen ringt oavbrutet av folk som vill beställa varor, här har varit flera kunder i butiken och där låg en lapp till mig med ett telefonnummer som jag skulle ringa upp…

Under tiden kommer här in fler kunder, de vill ha readings och det börjar bli lite problematiskt att hinna med allt… Jag ringer upp telefonnumret på lappen och då var det en trevlig man som ville köpa vår varuautomat för det priset som den faktiskt är värd! Jag loggade in på banken och upptäcker att de pengarna som vi väntade in på måndag redan fanns på vårt konto och jag hann med att (med glädje!) betala alla de räkningar som skulle betalas innan månadsskiftet.

Jag skulle kunna fortsätta här med att berätta om alla positiva saker som bara strömmar till mig hela tiden, alla attitydförändringar som jag möter och om hur det ligger ett lyckoskimmer över hela tillvaron, men jag måste avsluta här för jag ska iväg och äta…

Vi har äntligen fått in boken i shoppen så om du också vill få en lyckoskimmrande tillvaro, kan jag direkt ur hjärtat och med kärlek rekommendera dig att läsa boken och börja leva efter dess budskap…
Jag har gjort det och jag är SÅÅÅÅÅÅÅ lycklig!!!!

Boken heter The Power och är skriven av Rhonda Byrne. Tyvärr finns den fortfarande bara på engelska, men det är en mycket enkel bok att ta till sig även om man inte är jätteduktig på engelska… Vi har lyckats få tag på en del böcker och du hittar dem i vår webshop.

Ha det riktigt bra så hörs vi igen!!!
Susanne

En reaktion till “Jag är SÅÅÅÅÅÅ lycklig!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s