Tillbaka igen!!


Nu har det hänt saker! Jag vet knappt vad jag ska börja skriva om… Den där gigantiska proppen som suttit och blockerat har äntligen ploppat ur!

Den 31 oktober – wow, det är ju nästan en hel månad sedan – så var jag med om flera märkliga saker… Vi var ett gäng som satt och bollade idéer och mitt i allt det där kom vi plötsligt in på djupare och mer allvarliga samtalsämnen. Av någon anledning lättade jag, med tårarna forsandes, på hjärtat och berättade om de problem jag stod inför och som jag har brottats med nu under flera år. (Jag är inte riktigt den typen som berättar om mina innersta tankar eller som ber om hjälp…)

Då plötsligt säger en i gänget: ”Jag kan hjälpa dig…” Jag kunde inte riktigt förstå och det kan jag knappast ännu, men jag behövde bara sträcka ut en hand och så fanns lösningen där! Samtalet fortsatte, nu var vi flera stycken med tårar som strömmade över kinderna i en väldig blandning av glädje och sorgsenhet och plötsligt avbröts samtalet av en i gänget som är ett väldigt duktigt medium som säger: ”Nu får ni inte tro att jag har blivit knäpp, men det är viktigt att jag berättar… Hela rummet är överfullt av andar… Det är släktingar, guider och gemensamma vänner från andra sidan. De är jätteglada! Det ni just nu gjort kommer att bli stort! Nästa år på samma datum ska ni se tillbaka och komma ihåg denna kväll, för det var då det startade. Kom ihåg dagens datum!”

Alla tystnade… Vad var det som vi startat? Vad är det som ska bli stort? Svaret vi fick var: ”Jag vet inte… De säger inte det, bara att vi ska komma ihåg dagens datum, det är viktigt!”

Projektet som vi höll på med just då var att prata in en av våra böcker som en ljudfil, för att ge ut den som ljudbok. Anledningen att vi råkade sitta just där, hela gänget, intryckt i ett litet rum, just då, var att vi alla provlyssnade på det första utkastet av det första kapitlet. Boken vi arbetade med heter något så passande som Hur man får kontakt med andevärlden

Att just det datumet var Halloweennatten och att Cassandra skrivit om just det i boken, hur man över hela världen välkomnar sin kära avlidna till sina hem just den natten, var det ingen som ens tänkte på. Det kom jag på en vecka senare!

Därefter fortsatte allt i rask takt… Den Susanne som jag brukade vara, full av idéer, skaparkraft, energi och livsgnista, var plötsligt tillbaka och det som vi planerat några veckor tidigare var plötsligt inte aktuellt längre utan nu stod det andra projekt som väntade…

I två år har jag haft två böcker färdiga för utgivning, men av olika anledningar har de inte blivit klara. Nu satte jag igång med den första och efter 14 dagars intensivt arbete från 8 på morgonen till sent in på nätterna så är boken nu på tryck och kommer att komma till oss om två veckor… Det är en bok som varit mycket efterlängtad och det ska bli så kul när den äntligen blir levererad. Det är en ny Skuggornas Bok, där Cassandra delar med sig av sina egna besvärjelser och samtidigt ger råd och tips om hur man själv gör eller anpassar besvärjelser så att de passar till ens egen situation och behov… Boken är så jättebra att det var ett rent nöje att arbeta med den!

Förutom den boken har jag en bok till, en skiva som ska på omtryck med nytt omslag, två ljudböcker och mycket mycket mer spännande… Det är SÅ kul!!

Just nu håller vi på att spela in den bästa julskivan jag någonsin lyssnat på och det säger inte lite! Jag är julskivefantast och min samling av julskivor är STOR! Men den vi spelar in nu, den går direkt upp i topp! Glada, lugna låtar, fantastisk musiker och nyaste tekniken gör den helt fantastisk! Jag sitter här och lyssnar på det första spåret och jag önskar att jag kunde dela ljudet med dig här på bloggen…

En annan sak som jag också önskar att jag kunde dela med mig av är Kosmos, min lilla kattbebis! En cremefärgad liten kattkille med vita fötter, vit bläs och en supersöt rosa liten nos.

Kosmos och jag

Jag har ju haft djur så länge jag kan minnas, men alltid när man ska skaffa ett djur är det så många om-och-men tankar… Ofta måste man mer eller mindre övertala resten av familjen om att det ska bli bra osv. Det här var första gången jag FÅTT ett djur och det var en helt otrolig känsla! Den här lilla katten som kom in i mitt liv är helt otrolig! Kärleken som han visar har jag aldrig varit med om! Han sitter på mitt skrivbord och arbetet avbryts med jämna mellanrum av pussande, kelande, leka fånga-muspekaren-på-skärmen.

Kosmos sover på skrivbordet

Visserligen har det blivit mycket upptorkande av utspillt kaffe, mycket raderande av bokstäver som kommit in av lekande kattassar, men det är värt det! Kosmos är en blandning av Main Coon och Norsk Skogskatt så han kommer att bli en stor hårig bamsekatt, men ännu är han en liten en som ser hela livet som en stor lekplats och som verkligen tar tillfället i akt att leka med allt han hittar.

Nu måste jag avsluta, men jag återkommer!
Ha det jättebra i all den härliga vita snön!
Susanne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s