Har jag hittat den sista biten?


Idag känner jag mig extra bubbligt glad!! Jag vet inte riktigt vad det var som hände, men något var det definitivt!

Susanne

I flera år har jag arbetat med mina tarotkort och varje gång blir jag lika förvånad över hur jag kan ”veta” alla de saker som korten berättar för mig.  Jag kan i korten se både det som varit, nuläget och hur det ser ut längre fram. Jag kan beskriva personer jag aldrig träffat och jag kan se både hinder och lösningar på deras livsväg. Eftersom jag är en väldigt logisk person, har jag försökt komma fram till hur det kan vara så, men jag har gått bet. När jag läser av korten, bara ”vet” jag vad de betyder och det märkliga är att samma kort kan betyda helt olika saker från den ena readingen till den andra. Detta har jag i mitt logiska analyserande fått till att det nog inte bara hänger på tarotkorten, utan att det är jag som på något sätt  ”kopplar upp” mig på något stort allvetande och att jag därifrån får tillgång till den informationen som jag sedan ”ser” i tarotkorten.

Under lika många år har jag varit väldigt nyfiken på ”andra sidan” och jag har även gjort en del trevande försök att förmedla budskap från dem. Detta är dock något som jag känner mig väldigt osäker på och som jag inte ens är i närheten av att kunna utöva professionellt. Jag kan ”se” personer från andra sidan ibland och jag kan även prata med dem, men det känns som att det är en viktig bit som fattas.

Denna sista bit har jag hela tiden ansett att jag inte kan få tillgång till för att jag hela tiden är mer eller mindre rädd… Dåliga skräckfilmer har satt sina spår i det undermedvetna och fast jag vet att det är just bara dåliga filmer, sitter den där rädslan där och stoppar upp mig. Rädslan för att OM jag startar upp processen, kommer livet att bestå av mer eller mindre chockartade möten med andar som materialiserar sig framför mig mitt i natten eller som bara dyker upp på de mest konstiga ställen och platser.

Så idag hände det plötsligt… Telefonen ringer och jag som aldrig ens är i närheten av telefonen, får samtalet till mig och börjar prata med en alldeles speciell person. Mitt i allt arbetsprat kommer vi plötsligt in på just andekontakter och hon berättar för mig om hur det startade upp för henne. När hon berättar det för mig, kändes det precis som om det var mig hon beskrev… Rädslor, mörkrädsla osv… Allt det hon sa om sig själv, kunde lika gärna varit mig hon beskrev… När hon sedan berättade vidare om hur hon startade med sina andekontakter och hur lugn och orädd hon blev efter det första riktiga ”mötet”, var det som om hon visade mig en väg mot mitt mål! När hon berättade om några av sina möten, blev jag alldeles tagen. Det var så känslofyllt och fint att jag fick gåshud längs med armarna. DET vill jag med kunna göra!! Men hur???

Jag tror verkligen att det är en väldigt viktig bit i det hela, är att ha en genuin och äkta önskan att kunna hjälpa andra med sin gåva. När jag tittar på hela medialiteten från det hållet, får jag ett helt nytt perspektiv på det hela och ju mer jag tänker på det, ju mer rätt känns det.

Kan det verkligen vara så enkelt? Här kommer min logiska sida genast till tals… Men det är ju faktiskt så att man oftast inte hittar lösningar eftersom man letar på helt fel ställe och när man väl står där med facit i hand inser man att det var just den enkla lösningen man skulle valt från början. Frågan är nu om det här var just den sista biten som jag saknat… Att titta på hela alltet från ett helt annat perspektiv, då både önskan och värdering helt plötsligt får ett helt annat fokus. Tänk att kunna hjälpa alla de som saknar sina anhöriga på andra sidan… Det skulle vara helt fantastiskt!

Det känns VÄLDIGT omtumlande… Någonting har definitivt hänt inom mig och nu ska jag bara landa i känslan, vänta och se…

Jag ställer mig till Universums förfogande!

Och jag ser verkligen fram emot vad som händer härnäst…

Jag lovar att återkomma och berätta!

Susanne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s